Bericht versturen
Thuis Alle Gevallen

PORSCHE-HET COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN DE STUURWIELwijziging

Certificaat
CHINA Guangzhou Tankuzhe Auto Parts Co., Ltd. certificaten
CHINA Guangzhou Tankuzhe Auto Parts Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij houden van werkend met dit bedrijf. Zij zijn zeer efficiënt evenals hebben hun verkopers grote communicatie vaardigheden, zijn de details op punt, is de levering snel, en het stuurwiel van de koolstofvezel werd ontvangen met koele kwaliteit. De kwaliteit van de producten van de koolstofvezel van dit bedrijf worden gekocht dat is werkelijk goed.

—— William

Ik werkte met Sophie en kon aanpassen aangezien ik dit wenste. Het product werd geleverd en wij hadden een kleine kwestie dat Sophie snel en gemakkelijk kon bevestigen. Zij is aandachtig en gewerkt met me door het proces. Verzocht het wiel om worden verwarmd en het werkte ook! De kwaliteit is fabriek eindigt, de echte overeenkomst.

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

PORSCHE-HET COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN DE STUURWIELwijziging

January 6, 2023
Laatste bedrijfscasus over PORSCHE-HET COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN DE STUURWIELwijziging

Hello, hier is van het de autostuurwiel van Tankuzhe (CarbonStep) de wijzigingsgeval aan aandeel. Vandaag aan aandeel is Porsche-het geval van de stuurwielwijziging.

 

Begin met een vóór en na beeld.

het stuurwiel van Porsche

 

Van het beeld hierboven, kunnen wij zien dat het linkerstuurwiel vóór wijziging is. Het is een duidelijk, eentonig, alle-lederstuurwiel.

 

Neem een blik bij het volgende beeld, dat het gewijzigde Porsche-stuurwiel toont.

het stuurwiel van de de koolstofvezel van Porsche

 

Globaal, is het gewijzigde Porsche-stuurwiel een stuurwiel met ronde hoogste en ronde bodemvorm, zwarte koolstofvezel en abrikozen vlot leer. Vergeleken met het originele stuurwiel, is het meer sportief en distinctiever. Daarna, zullen wij over de details van het gewijzigde Porsche-stuurwiel spreken. De bovenkant en de bodem worden gemaakt van zwarte echte koolstofvezel. En dekking van het linker, wordt de juiste, en centrumluchtkussen gemaakt van abrikozen vlot leer, is de kleur zo zelfde zoals de auto van de klant. Toch is de kleur verenigbaar, kijkt het niet abrupt in verschijning, zelfs is het een perfecte gelijke. Dan, een groot duidelijk Porsche-embleem in het midden van de luchtkussendekking. Zoals voor de knopen welk gebruik terug naar het originele stuurwiel, naast een paar van korte peddeldraaier.

 

Doe nu, u ook willen het stuurwiel van uw auto wijzigen? Het gewijzigde stuurwiel werkt aan modellen zoals 911, Cayennepeper, Macan, Panamera enz. Natuurlijk, als u niet van het stuurwiel houdt dat wij vandaag hebben gedeeld, u kunt ons contacteren om het volgens uw voorkeur aan te passen. De vorm, materiaal, leer, kleur, het stikken kleur van het stuurwiel heeft etc. een grote selectie om verwijzing te verstrekken.

 

In dat geval, te plaatsen gelieve uw orde met ons!

 

Ordeproces

1.Inquiry-verstrek ons alle duidelijke vereisten (totale qty en pakketdetails).

2.Quotation-officiële citaatvorm met alle duidelijke specificaties van ons professioneel team.

3.Marking steekproef - bevestig alle citaatdetails en definitieve steekproef.

4.Production-massaproduktie.

5.Shipping-door overzees of door de lucht.

 

Warme Herinnering

1.To verbeteren de nauwkeurigheid, te verzenden gelieve de foto's van uw originele auto, jaar, modelversie, of met verschuivingspeddel, zodat wij u kunnen beter dienen.

2.Please bevestigen de stijl, de kleur, het materiaal, het leermateriaal, de vorm, de verbindingslijn, de kleur en stijl.

3.All de modellen kunnen worden vervaardigd.

Contactgegevens
Guangzhou Tankuzhe Auto Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Anna

Tel.: +8615920839570

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)